College bie 't pad: in gesprek met ZZP'ers

Woon je in Aa en Hunze en ben je ZZP’er? Dan gaat het college graag met je in gesprek. Hoe is het om ZZP’er in Aa en Hunze te zijn? Waarom bent u ZZP’er geworden, wat doet u en waar, met wie werkt u samen, zijn uw producten te koop? Hoe ziet de toekomst voor ZZP’ers er uit?

Dit is ook een mooie gelegenheid om met uw collega ZZP’ers in contact te komen en te praten.

 • Datum: woensdag 26 februari
 • Tijd: 17.00 - 19.00 uur
 • Locatie: Café Popken, Hemmenweg 2 in Ekehaar

Programma: het college in gesprek

 • 17.00 uur Koffie, thee, koekje en welkom
  • Voorstellen
  • In gesprek over hoe is het om….
  • Hapje, drankje, informeel gesprek
 • 19.00 uur Afsluiting

Aanmelden

Laat ons even weten of u komt. Een mail naar bestuurssecretariaat@aaenhunze.nl of een telefoontje naar (0592) 26 77 79 is voldoende.

Wij ontmoeten u graag op 26 februari!

College van burgemeester en wethouders.

Wij zijn nieuwsgierig! Daarom gaan wij net als voorgaande jaren weer Bie ’t Pad. Hoe is het om te wonen, naar school te gaan, te werken, te sporten... in Aa en Hunze. Maar ook hoe is het met de kinderen, jongeren, ouderen, ZZP’ers, ondernemers, toeristen... 

Ondernemersavond Aa en Hunze: Race naar de Zuidpool

Aansluitend aan College Bie ’t Pad vindt de Ondernemersavond Aa en Hunze plaats. U bent ook daarvoor van harte uitgenodigd (deelname is gratis). Als u aansluitend deelneemt aan Race naar de Zuidpool kunt u dat doorgeven aan het bestuurssecretariaat. Als u alleen wilt deelnemen aan Race naar de Zuidpool dan meldt u zich aan bij Gerda Kamps via gkamps@aaenhunze.nl.

Ondernemersplatform Aa en Hunze organiseert in samenwerking met Ik Ben Drents Ondernemer en de gemeente Aa en Hunze, op 26 februari een bijzondere inspiratiebijeenkomst voor ondernemers in Aa en Hunze. Een avond over leiderschap, ondernemerschap en risico’s nemen.

Amundsen en Scott. Twee namen die in het geheugen van de mensheid gegrift staan. Twee ontdekkingsreizigers, die de wereld in 1911 in de ban hielden van hun strijd om als eerste hun vlag op de geografische Zuidpool te planten. Het was het laatste stukje aarde dat nog niet door de mens was betreden. Dit stukje geschiedenis, de Race naar de Zuidpool, staat centraal tijdens onze ondernemersavond. Onder leiding van verhalen verteller en ondernemer Eppo Steenhuisen, gaan we in gesprek over overeenkomsten tussen ondernemers en ontdekkingsreizigers, over het nemen van beslissingen en de kenmerken van een goede leider. Het verhaal over Amundsen en Scott als metafoor en ter inspiratie. Want het is niet alleen een verhaal over avontuur, heroïek en ontberingen, maar ook over leiderschap en ondernemerschap, op twee totaal verschillende manieren. Kies je voor introvert of extravert, voor democratisch of directief, voor boerenverstand of wetenschap? Wat is jouw manier van leidinggeven?

Programma Race naar de Zuidpool

 • 19.00 uur Inloop
 • 19.30 uur Welkom door wethouder Bas Luinge
 • 19.45 uur Toelichting op Ik Ben Drents Ondernemer
 • 20.00 uur Race naar de Zuidpool met Eppo Steenhuisen
 • 22.00 uur Einde bijeenkomst en borrel

Aanmelden

Deelname is gratis. In verband met de catering is aanmelden wel verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen aan Gerda Kamps,gkamps@aaenhunze.nl. Wij hopen u allemaal te mogen begroeten op 26 februari aanstaande!