VitamineA-weken in Aa en Hunze: doe mee!

Nederland zit de komende weken in lockdown en daardoor kunnen veel fysieke activiteiten geen doorgang vinden. Impuls en gemeente Aa en Hunze hebben het initiatief genomen voor de VitamineA-weken, om te laten zien dat er binnen de maatregelen nog wél veel mogelijk is.

Op een webpagina worden de komende weken initiatieven uit de gemeente die wel doorgaan, uitgelicht. 

Decembermaand

Omdat nieuwe strengere maatregelen zijn afgekondigd zijn we de komende tijd noodgedwongen veel thuis. Het is belangrijk om wel in contact met elkaar te blijven en iets te doen te hebben. Burgemeester Anno Wietze Hiemstra: “De inwoners van Aa en Hunze zijn creatief, inventief en tonen naoberschap. Dat was eerder dit jaar ook goed te merken. Ook de komende weken worden tal van coronaproof kerst en eindejaarsinitiatieven ontplooid. Die gaan we bundelen om te laten zien dat er nog veel wél kan. Ook Impuls en de gemeente organiseren een aantal dingen. De actie moet bijdragen aan een verantwoorde, maar ook zo gezellig mogelijke decembermaand voor iedereen, van jong tot oud”.

Met elkaar, voor elkaar – doe mee!

Burgemeester Hiemstra roept iedereen op om met creatieve initiatieven te komen. “Tips, ideeën en activiteiten kunnen doorgegeven worden via vitamineA@aaenhunze.nl.” Alle aanmeldingen worden na een coronacheck door de gemeente doorgeplaatst op de online activiteitenkalender van Impuls. Iedereen kan op deze website “wat-kan-wél-inspiratie” halen en brengen en uiteraard aan de georganiseerde activiteiten meedoen.

Online kanalen

De website en sociale media-kanalen van Impuls en de gemeente Aa en Hunze worden continu bijgehouden met informatie en nieuwe activiteiten. Houd deze kanalen dus in de gaten voor actuele updates.