Ontmoetingsavond Spiekeriek

In december heeft de werkgroep Spiekeriek aangekondigd dat zij in het voorjaar van 2023 graag in gesprek willen met de briefschrijvers. De werkgroep Spiekeriek bestaat uit afgevaardigden van de politieke partijen in de gemeente Aa en Hunze.

Vele inwoners hebben vorig jaar aan de raadsleden een brief geschreven via de Spiekeriek. De werkgroep Spiekeriek organiseert dan ook graag een ontmoeting tussen deze inwoners en de gemeenteraad. Wij nodigen inwoners van harte uit om de andere briefschrijvers en raadsleden te ontmoeten op woensdag 19 april 2023, van 19:30 tot 21:00 in de raadzaal van het gemeentehuis (Spiekersteeg 1, 9460 AB Gieten). Het zal een laagdrempelige bijeenkomst zijn waarin ideeën en gedachtes uitgewisseld kunnen worden met leden van de raad. Daarnaast is er de ruimte om de inhoud van uw brief toe te lichten of te presenteren. Het staat u uiteraard vrij om andere geïnteresseerde inwoners naar de ontmoeting mee te nemen.

Mocht u aanwezig willen en kunnen zijn dan kunt u zich aanmelden via griffie@aaenhunze.nl. Geeft u daarbij aan met hoeveel personen u komt en of u ook de wens heeft om uw bericht, mocht u deze aan de Spiekeriek hebben achtergelaten, toe te lichten. 

Vriendelijke groet namens de raads- en commissieleden die deelnemen aan de werkgroep Spiekeriek,

Greet Oosterhuis
Arie Fonk
Hayo Banga 
Patrick Petzinger
Jannie Schonewille
Jacco Fluks