Vragenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2022

Vorige maand heb je je stem kunnen uitbrengen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Op 16 maart 2022 kun je opnieuw naar de stembus, maar dan voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Met de gemeenteraadsverkiezingen kies jij wie je wilt dat je vertegenwoordigt in de gemeenteraad. De gemeenteraad van Aa en Hunze vindt het belangrijk dat jij 16 maart je stem laat horen én dat je het gevoel hebt dat je genoeg informatie hebt gekregen om je stem weloverwogen uit te kunnen brengen. 

Wil jij bijvoorbeeld informatie ontvangen van de gemeente over wanneer je kan stemmen of over hoe de verschillende partijen in de gemeenteraad denken over bepaalde onderwerpen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen? En: lees je hier dan bijvoorbeeld liever over in de krant, of op Facebook? Om als gemeente(raad) precies de informatie te kunnen verstrekken waar jij als stemmer behoefte aan hebt leggen we je graag deze en een aantal andere vragen voor in een korte vragenlijst.

Je kunt de vragenlijst hier invullen tot en met zondag 25 april. Het invullen kost ongeveer acht minuten. Ook als je nog niet weet of je gaat stemmen kun je de vragenlijst invullen.
Mocht je nog vragen hebben over deze peiling, dan kun je contact opnemen met de helpdesk via helpdesk@ioresearch.nl

 

GEM.Aa_Logo_Verkiezingen 2022_CMYK