U bent van harte welkom: startbijeenkomst gedeeltelijke verdubbeling N34 24 april

De provincie Drenthe nodigt belangstellenden uit voor de startbijeenkomst over het verkeersplein Gieten op 24 april 2019 in het gemeentehuis aan de Spiekersteeg 1 in Gieten. U heeft de mogelijkheid om deze bijeenkomst op twee momenten (in de middag of in de avond) bij te wonen. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Onderzoek naar gedeeltelijke verdubbeling van de N34

Op de N34 tussen de A28 (De Punt) en de N381 (Emmen) wil de provincie Drenthe de verkeersveiligheid vergroten, de doorstroming verbeteren en de openbaar vervoerverbinding optimaliseren. Hiervoor doen we onderzoek naar het gedeeltelijk verdubbelen van de N34. Het verbeteren van de doorstroming bij het verkeersplein Gieten is een belangrijk onderdeel van dit project.

Wat gaan we doen?

We willen u informeren over het proces en de planning van het onderzoek naar de gedeeltelijke verdubbeling van de N34.Bekijk de planning hieronder voor meer informatie.

Programma
Moment 1
16.30 uur            Inloop met koffie en thee
17.00 uur            Uitleg proces en planning
17.30 uur            Uitleg verkeersonderzoek
17.45 uur            Ruimte om vragen te stellen aan medewerkers Provincie Drenthe
18.30 uur            Einde

Moment 2
19.00 uur            Inloop met koffie en thee
19.30 uur            Uitleg proces en planning
20.00 uur            Uitleg verkeersonderzoek
20.15 uur            Ruimte om vragen te stellen aan medewerkers provincie
21.00 uur            Einde

Denk met ons mee

Het aanleggen van een nieuw verkeersplein Gieten is complex. We willen een ontwerp dat zo goed mogelijk rekening houdt met bewoners, bedrijven, het verkeer en het openbaar vervoer. Daar hebben we uw hulp bij nodig. We willen weten welke knelpunten bewoners ervaren, welke kwaliteiten het gebied kent en welke kansen er zijn. Daarom organiseren we een werkgroep, die tijdens twee sessies met de provincie Drenthe en de gemeente Aa en Hunze gaat meedenken over de plannen voor het verkeersplein. De uitkomsten van de sessies koppelen we weer aan u terug.

Tijdens de bijeenkomst op 24 april kunt u zich opgeven voor deze werkgroep. We zijn op zoek naar circa twintig deelnemers. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan maken wij een selectie. Mocht u onverhoopt bij deze bijeenkomst niet aanwezig zijn, maar u wilt wel graag deelnemen aan de werkgroep, dan kunt u zich via onderstaande contactgegevens aanmelden.

Vragen

Heeft u naar aanleiding van deze brief een prangende vraag, dan kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Ina de Lange (provincie Drenthe, team Verkeer en Vervoer, telefoon 0592-365555 of post@drenthe.nl).