Collecteren voor Prins Bernhard Cultuurfonds en eigen verenigingskas.

Dit jaar wordt van 20 mei t/m 25 mei de Anjeractie gehouden. Het is de jaarlijkse collecte voor het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe.

Graag nodigen wij alle culturele verenigingen (bv. koren, muziekverenigingen, dans- en toneelverenigingen) en verenigingen op het gebied van cultuur- en natuurbehoud uit om actief aan deze collecte deel te nemen.

Voordeel voor de eigen vereniging

Van de opbrengst mag de vereniging 50% in de eigen verenigingskas stoppen! De opbrengst die het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe via de Anjeractie krijgt, komt volledig ten goede aan bestedingen ten behoeve van cultuur en natuurbehoud in onze provincie, ook in Aa en Hunze. Voor heel Drenthe was daarmee het afgelopen jaar een totaal bedrag van € 360.000,- gemoeid.

Aanmelden

Verenigingen die belangstelling hebben om in Aa en Hunze te collecteren kunnen zich aanmelden vóór 1 mei. Voor informatie en aanmelden kunt u mailen naar: iwilkens@aaenhunze.nl . Wilt u liever telefonisch contact, dit kan via Ineke Wilkens, tel: (0592) 26 78 80.

Online Anjeractie

Hiernaast is het ook mogelijk om mee te doen aan de online Anjeractie. Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.anjeractie.nl

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe is van groot belang voor onze gemeente: het geeft cultuur een kans! Daarom roepen we u graag op: Doe mee aan de Anjeractie 2019!
Logo anjer actie