Zwem4daagse zwembad Zwanemeer

Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli houdt Zwembad Zwanemeer de zwem4daagse. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen.

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en supergezond. 

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers een afstand van 250m, 500m per dag. Kinderen tot 10 jaar zwemmen 10 banen en kinderen vanaf 10 jaar zwemmen 20 banen. Het zwembad is 5 dagen geopend voor het voltooien van de zwem4daagse. Je kan dus één dag overslaan. Als beloning voor de prestatie krijgt iedereen op de vrijdag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen. 

Opgave kan op maandag 4 juli en dinsdag 5 juli bij het zwembad. De kosten voor deelname bedragen € 6,- per persoon.