Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen open

Inwoners van Aa en Hunze met postcode 9656 kunnen vanaf 6 juli een aanvraag indienen voor de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) van 10.000 euro.

De subsidie VVG is bedoeld voor particuliere huiseigenaren in het aardbevingsgebied, die op 6 november 2020 geen onderdeel waren van het versterkingsprogramma. Inwoners kunnen hun aanvraag indienen bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). 
 
Kijk voor alle voorwaarden en informatie op www.snn.nl/vvg10000. Voor vragen kunt u bellen met SNN: 050 5224 924. U kunt SNN ook een mail sturen: VVG@SNN.NL.
Na de aanvraag krijgen inwoners binnen 13 weken te horen of hun aanvraag is goedgekeurd. Inwoners hebben tot en met 31 december 2025 de tijd om hun aanvraag in te dienen. U heeft vervolgens vier jaar de tijd om de werkzaamheden uit te (laten) voeren.

EZK opdrachtgever, SNN voert uit

Deze subsidie wordt mogelijk gemaakt en is opgesteld door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Het SNN verstrekt deze subsidie in opdracht van het ministerie uit en zorgt ervoor dat de subsidieaanvraag in behandeling wordt genomen en het geld bij de mensen terecht komt.