REN informatieavond over warmtepompen 15 juni

Na een druk bezochte informatieavond over isolatie, zet Rolde Energieneutraal de volgende stap met een informatieavond over warmtepompen. Daar is veel aandacht voor de laatste tijd, gezien de recente berichtgeving vanuit de overheid dat een hybride warmtepomp vanaf 2026 de norm wordt bij vervanging van de cv.

Voor velen van ons een relatief nieuw begrip: een warmtepomp. Ze bestaan er in meerdere uitvoeringen en afhankelijk van je type huis zijn ze geschikt inzetbaar. Maar welke pomp past bij jouw huis en bij jouw beschikbare budget? Wat zijn de subsidie mogelijkheden? Wat kost het? Wat levert het op? Wat is er voor nodig om een warmtepomp te installeren? Al u antwoord wilt op deze en andere vragen over warmtepompen, kom dan naar de Boerhoorn in Rolde op 15 juni.

Gelukkig hebben we weer een aantal deskundigen bereid gevonden om u hierover uitgebreid voorlichting te geven. Meerdere sprekers zullen deze avond een en ander uiteen zetten. Uiteraard zal er de mogelijkheid zijn om vragen te stellen. De avond gratis te bezoeken en begint om 19.30 uur. Graag even aanmelden via info@rolde-energieneutraal.nl.