Doet u mee aan de klankbordgroep Zwanemeerbos?

Voor het Zwanemeerbos in Gieten gaat de gemeente Aa en Hunze een beheerplan opstellen. Wij horen graag van onze inwoners en personen die het bos vaak gebruiken wat zij belangrijk vinden en waarderen aan het Zwanemeerbos. Wat zijn de sterke punten en wat kan er beter? Wij gaan daarover graag met u in gesprek om samen tot een beheerplan te komen van het Zwanemeerbos.

Met het beheerplan willen we het karakter van het bos niet veranderen. We willen de sterkte punten van het Zwanemeerbos borgen en deze voor de toekomst behouden. Om tot een goed plan te komen betrekken we onze inwoners en belangengroepen. Daarom zijn wij op zoek naar bewoners die mee willen doen in een klankbordgroep en zo een bijdrage willen leveren.

Planning

We beginnen met een kennis wandeling door het bos, aansluitend gaan we in gesprek en zijn geïnteresseerd in uw kennis, ervaring en beleving van het bos. Uw input wordt meegenomen in het plan. De bijeenkomst is op maandag 20 of op dinsdag 21 juni van 19.00 tot 21.00 uur. Vanaf 18.45 uur verzamelen op parkeerplaats bij Zwembad het Zwanemeer. 

Opgeven

Wilt u deelnemen aan de klankbordgroep? Meldt u zich dan aan! Aanmelden kan tot en met 12 juni bij de heer E.A. Verdoes via mailadres everdoes@aaenhunze.nl. Graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden zodat wij contact met u kunnen opnemen. 
Heeft u een voorkeur voor 1 van de 2 genoemde data, geeft u dat dan door. We kiezen de datum die voor de meeste mensen de voorkeur heeft.
Zou u bij uw aanmelding willen vermelden wat uw motivatie is om deel te willen nemen aan de klankbordgroep?

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u contact opnemen met de heer E.A. Verdoes via telefoonnummer 14 0592.