Carlijn (7) bedenkt lekkerste kindermenu 2.0

De 7-jarige Carlijn van basisschool de Kameleon Eexterveen is de winnares van het Kindermenu 2.0.

Zij was één van de vele kinderen die reageerden op de oproep van JOGG-regisseur Marije Joling voor het allerlekkerste, gezondste en kleurrijkste recept voor én door kinderen.
Met haar Groene Pasta won Carlijn een dagje koken bij de kook academy van het Hof van Saksen. Daar mocht ze samen met haar vriendjes haar lievelingsrecept koken.

Een succes- én smaakvolle middag. 

‘Carlijn’s Groene Pasta’

Wat heb je nodig? 

•    Pasta (elk soort mogelijk) 
•    Spekdobbeltjes 1 pakje
•    Spinazie hoeveelheid naar wens
•    Kruidenboter heel bakje

Zo maak je het: 
•    Kook water en de pasta volgens gebruiksaanwijzing. 
•    Bak Spekjes uit in een wok.
•    Voeg spinazie toe. Kan verse of grof gehakte diepvries zijn.
•    Als spinazie geslonken is, of ontdooid, voeg Kruidenboter toe.

Eet smakelijk!

kindermenu