Versier de fiets!

Het Europees Kampioenschap wielrennen komt zondag 24 september door onze gemeente. De gehele wedstrijd is live op tv te volgen via Eurosport. Wij willen er graag voor zorgen dat het langs de route bruist en dat er veel publiek op de been is. In Gieten wordt een breed programma georganiseerd waar we graag de jeugd bij betrekken!

Het doel is dat 100 kinderen uit Gieten en omstreken hun fiets én zichzelf versieren en ze langs de route gaan staan (onder begeleiding).  Een fleurig geheel waar de camera’s niet om heen kunnen. Een mooi levend kunstwerk langs het parkoers aan de Asserstraat.

De kinderen worden rond 12.30 uur verwacht bij het Gemeentehuis.  Het levend kunstwerk duurt tot ca. 14.00 uur. Hierna volgen de kinderen dezelfde route als de renners tot aan de hoek Stationsstraat/Heetkamp, waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden op de parkeerplaats voor Jumbo Abbas. 

Doe mee met het levend kunstwerk!

Versier je fiets, driewieler, autoped of skelter en doe mee aan de presentatie op 24 september. De eerste 100 aanmelders ontvangen € 20,00 om materialen aan te schaffen voor de versiering van het kind zelf en de fiets. Daarnaast worden de mooiste creaties beloond met prachtige prijzen. Doe je best!

Aanmeldformulier

Aanmelden kan via de e-mail naar j.warners46@ziggo.nl. Vermeld als titel ‘Aanmelden versierde fiets’
Achternaam: 
Adres, postcode en woonplaats: 
Leeftijd:
Emailadres: