Crisisnoodopvang de Biester zoekt vrijwilligers voor vervoer

Crisisnoodopvang de Biester in Gieten heeft de opvangperiode verlengd tot 31 oktober 2023 en is daarom op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers die ondersteuning willen bieden bij het vervoer van de bewoners van de Biester.

De bewoners van de Biester verblijven over het algemeen gedurende een langere tijd in de Biester dan voorheen. Hierdoor is er steeds meer vraag naar vervoersmogelijkheden, als vrijwilliger wordt u hiervoor ingezet. Het zal gaan om vervoer van volwassenen naar het ziekenhuis, tandarts, advocaat, station en naar scholen (geen vervoer van kinderen). De Biester vindt het van groot belang dat de inwoners integreren in de Nederlandse samenleving. 

Hoe ziet dit er dan uit? 

De vrijwilligerscoördinator zal contact opnemen met de vrijwilliger zodra er een aanvraag binnenkomt voor vervoer. Hierin zal dan aangegeven worden wie, wanneer en hoe laat de desbetreffende persoon ergens moet zijn. 

Lijkt u dit leuk of wilt u eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Cynthia Oldenhuizing. Zij is de vrijwilligerscoördinator en kan al uw vragen beantwoorden. Ook kunt u zich bij haar aanmelden als vrijwilliger. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

De gegevens van Cynthia Oldenhuizing zijn:
(06)26287910 
c.oldenhuizing@impulsaaenhunze.nl