Wacht niet te lang meer! 17 december is dichtbij.

U hebt nog 1,5 week om zich aan te melden voor een glasvezelabonnement.

Op maandag 17 december weten we of er voldoende aanmeldingen zijn en Glasvezel buitenaf een glasvezelnetwerk gaat aanleggen in onze gemeente. Het percentage groeit inmiddels dagelijks en dat is goed om te zien. Het percentage wordt nu meerdere keren per week bijgehouden op de website www.glasvezelbuitenaf.nl. Het gaat goed! Voor het behalen van de 45% moeten er nog wel meer aanmeldingen bijkomen. Twijfel niet langer! Doe mee!

Huurwoningen

Ook huurders van een huurwoning komen in aanmerking voor glasvezel. Doe de postcodecheck op www.glasvezelbuitenaf.nl om te checken of uw huuradres in aanmerking komt. Geeft deze “goed nieuws”, dan is het aan u als huurder om te beslissen of u wel of geen abonnement afsluit. Eén van de vragen die veel gesteld wordt is: “Kan ik mijn abonnement opzeggen als ik ga verhuizen?”. Het antwoord daarop is simpel: Ja! Dit is reden tot opzegging. Gaat u dus verhuizen, dan kunt u het glasvezelabonnement bij de provider opzeggen, zonder verdere verplichtingen. Hebt u nog vragen over glasvezel op uw huuradres? Neem dan contact op met uw woningcorporatie.

Hulp of advies nodig?

Inwoners die graag hulp willen bij het afsluiten van een abonnement kunnen terecht op lokale aanmeldavonden. Hier staan lokale ambassadeurs en verkopers klaar om vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Alle inwoners zijn van harte welkom op één van deze inloopmomenten.
Kijk op de website www.glasvezelbuitenaf.nl onder het kopje “Actueel” voor alle aanmeldbijeenkomsten in het deelgebied Noordoost Drenthe en/of Annen. Kunt u niet aanwezig zijn op één van bovenstaande data, dan bent u van harte welkom op de andere bijeenkomsten.

U kunt ook altijd even binnenlopen bij uw vertrouwde lokale verkoper in het dorp! Op de website www.glasvezelbuitenaf.nl vindt u alle deelnemende lokale verkopers.