Het is nu tijd om te pieken!

Met nog maar een paar dagen te gaan wordt het nu echt spannend! Heeft minimaal 45% van de bewoners zich heeft aangemeld voor een glasvezelabonnement op maandag 17 december? Alleen dan start Glasvezel buitenaf daadwerkelijk met de aanleg van glasvezel. Dat kerstcadeau pakt voor iedereen goed uit!

Twijfel niet langer! Doe mee en zeg dus vóór 17 december 2018 ‘JA’ tegen glasvezel. Misschien heeft u het idee het nu niet direct nodig te hebben, maar de digitale ontwikkelingen gaan snel. Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst. Glasvezel is een stabiele en supersnelle internetverbinding. Het is berekend op groei, dus voldoende capaciteit voor alle toekomstige ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen en zorg. Het netwerk van Glasvezel buitenaf is een open netwerk, dus (nu en in de toekomst!) keuze bij wie u uw diensten afneemt.

Waar kan ik een abonnement afsluiten?

Dit kan op verschillende manieren. Stap eens binnen bij een lokale verkoper in het dorp. Een overzicht van deze verkopers vindt u op de website van Glasvezel buitenaf onder het kopje “lokale verkopers”. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks een abonnement afsluiten bij één van de dienstaanbieders: Caiway, CBizz, Delta, Fiber en Helden van Nu. Oriënteert u zich liever online? Kijk dan op www.helloworldglasvezel.nl.

Stopt de €7,50 als ik mijn abonnement opzeg?

Naast een abonnement betaalt u een vastrechtvergoeding voor het gebruik van het glasvezelnetwerk en de glasvezelaansluiting. U kunt kiezen voor een maandelijkse variant van € 7,50 of voor een eenmalige afbetaling van € 1000,-. Bij opzegging van uw abonnement stopt ook de maandelijkse betaling van de vastrechtvergoeding van €7,50. De vastrechtvergoeding is namelijk gekoppeld aan uw abonnement. Zegt u uw abonnement op, dan stopt automatisch óók de betaling van de vastrechtvergoeding. U hoeft daar verder niets voor te doen. De glasvezelaansluiting blijft wel in uw huis liggen.

Meer informatie

Hebt u nog vragen? Ga dan naar de website www.glasvezelbuitenaf.nl of neem contact op met de klantenservice van RE-NET via (0522) 76 81 14.