Gemeentelijke belastingen en de uitvoering van de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ)

De gemeente werkt op het gebied van belastingen en de uitvoering van de Wet WOZ vanaf dit jaar samen met de gemeenten Tynaarlo en Assen. Als ‘team Belastingen’ werken zij vanuit de gemeente Aa en Hunze in Gieten.

Wat verandert er voor u?

Elke gemeente houdt zelf de regie over de voorwaarden, zoals tarieven e.d. Informatie over gemeentelijke belastingen en de Wet WOZ vindt u na 1 januari 2019 op www.aaenhunze.nl/belastingen. Op die webpagina klikt u vervolgens op het logo van de gemeente Aa en Hunze. Daar vindt u de gebruikelijke informatie.

Heeft u vragen?

Voor vragen over gemeentelijke belastingen en de Wet WOZ is het team Belastingen te bereiken via telefoonnummer 088 123 0900. Post kunt u sturen naar het gezamenlijke postadres: Postbus 93, 9460 AB in Gieten.

Ontvang uw aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking digitaal!

Wilt u uw aanslag gemeentelijke belastingen en uw WOZ-beschikking digitaal ontvangen? Log dan in op MijnOverheid met uw DigiD en geef aan dat u post van de gemeente digitaal wilt ontvangen. Als u ook uw e-mailadres opgeeft in MijnOverheid, dan ontvangt u een melding wanneer er een nieuw bericht voor u klaarstaat.

Als u voor 20 januari 2019 aangeeft dat u post digitaal wilt ontvangen, dan wordt de WOZ-beschikking en aanslag gemeentelijke belastingen 2019 alleen nog digitaal toegestuurd.