Nieuws

De laatste 5 nieuwsberichten van de gemeente Aa en Hunze.

 • Hoe kun je afval helpen voorkomen?

  16 mei 2022

  We proberen met zijn allen de hoeveelheid restafval te verminderen. Dit kan deels bereikt worden door het beter scheiden van afval maar ook door minder afval in huis te halen. Hier enkele tips om uw hoeveelheid restafval te verminderen:

 • 19 mei: Fiets naar je Werk Dag

  16 mei 2022

  De gemeente Aa en Hunze zet op 19 mei haar eigen fietsforensen in het zonnetje, tijdens de nationale Fiets naar je Werk Dag. Want fietsen naar je werk is een feestje.

 • Planschade Windpark De Drentse Monden en Oostermoer

  16 mei 2022

  Bij de gemeente Aa en Hunze komen geregeld vragen binnen over het aanvragen van een tegemoetkoming in planschade in verband met het Windpark De Drentse Monden en Oostermoer.

 • Vergadering Adviesraad Sociaal Domein

  16 mei 2022

  Op maandag 23 mei 2022 om 10.00 uur houdt de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Aa en Hunze een openbare vergadering in het gemeentehuis(raadzaal), Spiekersteeg 1 te Gieten.

 • Burgemeesters van Tynaarlo en Aa en Hunze delen zorg over branden

  13 mei 2022

  Afgelopen nacht zijn er meerdere branden geweest in de omgeving van Schipborg en Zeegse. Burgemeester Hiemstra van de gemeente Aa en Hunze en burgemeester Thijsen van de gemeente Tynaarlo zijn geschrokken van de gebeurtenissen. Zij leven mee met de inwoners en bezoekers die de gevolgen ondervinden van de branden.