Nieuws

De laatste 5 nieuwsberichten van de gemeente Aa en Hunze.

 • Zomerse dagen op komst: drukte verwacht bij zwemplas Gasselterveld en ’t Nije Hemelriek

  07 juni 2023

  Staatsbosbeheer: “Reserveer parkeerplek op tijd of kom met fiets”

 • Jongerenraadslid in Beeld: Boas Bakker

  05 juni 2023

  Ruim een jaar heeft gemeente Aa en Hunze een eigen Jongerenraad. Zij deelt nieuwe en frisse ideeën met de gemeenteraad en vertegenwoordigt de stem van jongeren. Door de Jongerenraad hebben jongeren een kans om deze ideeën vorm te geven. De Jongerenraad kan ook gevraagd en ongevraagd adviezen uitbrengen aan de gemeenteraad en het college. Ook speelt de Jongerenraad een actieve rol richting de jongeren in onze gemeente. Maar wie zijn deze jongeren en waarom zetten ze zich in voor de jongerenraad? In deze serie fotograferen we raadsleden op een plek die voor hun belangrijk is en stellen we ze een aantal vragen. Deze week: Boas Bakker.

 • Samen voor een economie zonder verspilling van grondstoffen

  05 juni 2023

  Alle Drentse gemeenten werken samen op het gebied van afval en reiniging. Het gezamenlijke doel: een economie zonder verspilling van grondstoffen. De afspraken die gemaakt zijn om dat te realiseren zijn vastgelegd in een manifest. Deze afspraken zijn vastgelegd in een manifest en op donderdag 1 juni 2023 door alle verantwoordelijke bestuurders ondertekend. Wethouder Kiena ten Brink ondertekende namens onze gemeente.

 • Gemeente Aa en Hunze lanceert digitale toeristische kaart

  05 juni 2023

  Of je nou op zoek bent naar een mooie wandeling, bezienswaardigheid, horeca of een overnachtingsplek: het is allemaal in één overzicht te vinden op de nieuwe digitale toeristische kaart die de gemeente Aa en Hunze lanceert in samenwerking met Wolf Maps.

 • JA! Geweldig! Vrijwilligers gezocht

  05 juni 2023

  Het maakt mij blij als ik mensen een gezellige middag kan bezorgen