Nieuws RSS icoon

De laatste 5 nieuwsberichten van de gemeente Aa en Hunze.

 • Praat mee over een toegankelijk Aa en Hunze!

  22 juli 2019

  De Werkgroep Onbeperkt Toegankelijk brengt in kaart hoe toegankelijk de gemeente Aa en Hunze is voor mensen met een beperking en wat de gemeente moet doen om dit te verbeteren. Hiervoor zijn jouw ervaringen onmisbaar. Daarom organiseren wij vier inspraakavonden. Kom jij ook?

 • Agenda vergadering onafhankelijke welstandscommissie

  22 juli 2019

  Op dinsdag 23 juli om 09:00 vergadert de onafhankelijke welstandscommissie. De vergadering vindt plaats in het gemeentehuis in kamer 007.

 • Schoonheidsspecialiste uit Gasselternijveen naar WK voor beroepen

  22 juli 2019

  Esmé Hemmes uit Gasselternijveen vertegenwoordigt Nederland op het WK voor beroepen, dat plaatsvindt van 22 tot en met 27 augustus in Kazan, Rusland. Wij zochten de 22-jarige schoonheidsspecialiste op en vroegen haar meer over deze bijzondere ervaring. “Ik hoop op het WK te behandelen zoals ik normaal ook behandel.”

 • Ondergrondse glas- en textielcontainers voor Aa en Hunze

  18 juli 2019

  Wethouder Bas Luinge plaatste vanochtend de eerste ondergrondse glas- en textielcontainers aan de Boermarkeweg in Eext. Het is het startsein voor de plaatsing van nog een flink aantal ondergrondse containers. In totaal worden er 21 geplaatst, verspreid over de gemeente Aa en Hunze.

 • Bestrijding waterplant in vijvers langs Oelenboom in Gieten

  17 juli 2019

  In week 29, 30 en 31 verricht de gemeente werkzaamheden in de vijvers langs de Oelenboom in Gieten. Het gaat om de bestrijding van een bepaald type waterplant, de watercrassula.