Nieuws

De laatste 5 nieuwsberichten van de gemeente Aa en Hunze.

 • Planning groot onderhoud bomen Oud Annerveen, Spijkerboor, Nieuw Annerveen, Eexterveen 19 november 2018

  De gemeente Aa en Hunze gaat groot onderhoud uitvoeren aan de bomen binnen de bebouwde kom van Oud Annerveen, Spijkerboor, Nieuw Annerveen, Eexterveen.

 • Regio Deal goedgekeurd: op weg naar een sterke regio 16 november 2018

  De gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Hardenberg en de provincie Drenthe zien samen kansrijke oplossingen om de regio de komende vier jaar versneld te versterken Hiervoor hebben zij begin september’18 het Rijk uitgenodigd om mee te werken aan een deal voor een investering in een omgeving waar het goed wonen, werken en recreëren is. Vandaag heeft het Rijk bekend gemaakt aan Zuid- en Oost-Drenthe dat zij ook de komende jaren willen mee investeren. Naast een financiële bijdrage vanuit de regio zelf gaat het Rijk de komende jaren ook twintig miljoen bijdragen.

 • Windparkgemeenten stellen aantal windturbines bij rijk ter discussie 16 november 2018

  De colleges van de gemeenten Aa en Hunze en Borger-Odoorn roepen de minister op het bestuurlijk toegezegde maximum vermogen van 150 Megawatt (MW)voor het windpark te handhaven.

 • Tien stooktips om (rook)overlast te beperken 16 november 2018

  Het wordt weer kouder buiten, dus de houtkachel kan weer aan. Maar het stoken van hout kan voor uw buren overlast opleveren.

 • Agenda Adviesraad Sociaal Domein 26 november 2018 16 november 2018

  Maandag 26 november om 10.00 uur vergadert de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Aa en Hunze in het gemeentehuis in Gieten. De vergadering is openbaar, u bent van harte welkom als toehoorder.