Week van de Jonge Mantelzorger

Save the date: 1 t/m 7 juni

Tijdens de week van de Jonge Mantelzorger wil de gemeente Aa en Hunze de jonge mantelzorgers die geregistreerd staan bij Impuls bedanken voor hun inzet. Jonge mantelzorgers zijn jongeren tussen 8 en 24 jaar waarbij thuis iemand langdurig ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is en waarvoor zij soms zorgtaken moeten uitvoeren. Jullie zijn niet te missen!

Activiteiten voor jonge mantelzorgers

Dit jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jonge mantelzorgers.
•    Woensdag 7 juni van 17.00 – 19.30 uur een uitstapje voor de jonge mantelzorgers en een vriend(in) - Glow in the dark midgetgolfen en bowlen bij De Postwagen in Tolbert. We maken er een leuk uitje van waarbij Impuls zorgt voor het vervoer, voldoende begeleiding en natuurlijk ook voor het eten en drinken! 
•    Vrijdag 2 juni biedt Impuls jonge mantelzorgers en een vriend(in) van 12 t/m 17 jaar toegangskaarten voor The Zero Generation in Paterswolde (eigen vervoer).
•    Dinsdag 6 juni organiseert Impuls een activiteit bij Impuls zelf. Van 17.00 -19.00 uur kunnen jonge mantelzorgers daar pizza eten en het kletspottenspel spelen.

Aanmelden voor de activiteiten

Lijkt het je leuk om met deze activiteiten mee te doen? Meld je dan aan bij Carin de Jonge van Impuls. Dat kan via c.dejonge@impulsaaenhunze.nl  of via 06 11 51 70 36.   

Nog niet geregistreerd?

Denk je nu ‘hé ik ben ook jonge mantelzorger!’ en heb je je nog niet aangemeld bij Impuls? Dan kun je dit altijd doen via een berichtje naar Carin de Jonge. Als je dit doet voor 30 mei dan kun je ook nog meedoen aan de activiteiten!