Bespaar op energie én bespaar geld

Vraag een energiescan van een energiecoach aan!

Wilt u een lagere energierekening, meer comfort en een gezonder leefklimaat in huis? Meld u dan aan voor een gratis energiescan via www.energiecoachaaenhunze.nl. Een energiecoach komt bij u langs voor een advies op maat.

De energiecoach neemt een uitgebreide checklist met u door met maar liefst 63 tips om energie te besparen. Wist u bijvoorbeeld dat u wel 80 euro per jaar kunt besparen als u de temperatuur van uw cv-water verlaagt naar 60-70 graden Celsius?

Verder kijkt de energiecoach naar mogelijkheden voor isolatie en de mogelijkheden om duurzame energie op te wekken, zoals zonne-energie. Ook bespreekt de energiecoach met u het energieverbruik van apparaten, het soort verlichting en gedrag: zo levert korter douchen een besparing op van tientallen euro’s per jaar. Een douche-timer kan helpen de douche-tijd te verkorten.

Wie zijn de energiecoaches?

De energiecoaches zijn vrijwilligers die informatie geven zonder commercieel oogmerk. De coaches zijn inwoners van de gemeente Aa en Hunze die andere inwoners graag willen bijstaan bij energiebesparende maatregelen. Alle 12 energiecoaches hebben een uitgebreide training gevolgd.

Aanmelden

Wilt u ook zo snel mogelijk die energierekening omlaag? Meldt u zich dan vandaag nog aan via www.energiecoachaaenhunze.nl.