Dit was NLdoet 2022!

Duizenden mensen hebben zich op 11 en 12 maart ingezet voor een ander. Na een periode van corona was het fijn om de handen weer uit de mouwen te steken en dat met prachtig weer bij!

Deze editie van NLdoet was weer een groot succes, ook in Aa en Hunze, dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers en medewerkers. 

In Aa en Hunze werden ruim 40 NLdoet klussen aangeboden en werden de handen uit de mouwen gestoken. Vloeren werden in de olie gezet, bloembakken werden gevuld, buurthuizen kregen een schoonmaak- en verfbeurt, lichtpalen werden geplaatst, daken werden voorzien van sedummatten en ouderen in het verpleeghuis beleefden een fijne dag. Bedankt voor alle inzet en tot volgend jaar!

Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar NLdoet om iedereen op een laagdrempelige manier te laten ervaren hoe leuk het is om je voor een ander in te zetten. Meer weten over vrijwilligerswerk? Kijk op de website van VIP AA en Hunze www.vrijwilligerswerkaaenhunze.nl of bel met (0592) 24 59 17 (op dinsdag en woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur) voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. 
 

Nldoet3