Vraag een financiële bijdrage aan voor je coronaproof activiteit

Organiseer jij een digitale bingo, een coronaproof speurtocht of andere activiteit?

Update 1 april:

Vanaf 1 april is het niet meer mogelijk om de subsidie Vitamine A aan te vragen. Op 1 april is de subsidieregeling Frisse Start van start gegaan. 

 

 

De gemeente Aa en Hunze en Impuls Welzijn stellen geld en hulp beschikbaar om dit mogelijk te maken!
Per activiteit / organisatie kan er een bijdrage tot €200 gevraagd worden. 

Veel mogelijk

Volgens burgemeester Anno Wietze Hiemstra kan een kleine bijdrage vanuit de gemeente soms net dat laatste zetje geven voor een organisatie om een activiteit te organiseren: “En juist in deze periode is het belangrijk om activiteiten te blijven organiseren. Uiteraard moeten ze passen binnen de coronamaatregelen, maar ook daarbinnen is er ontzettend veel mogelijk.”

Heb je goede ideeën voor mooie activiteiten voor jouw buurt, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan denkt Impuls graag met je mee!

Meld je activiteit aan

Er zijn twee spelregels. Ten eerste moet de activiteit passen binnen de geldende coronaregels. Ook moet het openbaar en vrij toegankelijk zijn (een activiteit die alleen toegankelijk is voor de leden van een vereniging komen bijvoorbeeld niet in aanmerking voor een bijdrage). 

Wil je tot €200 aanvragen voor jouw activiteit of heb je vragen? Mail dan een korte beschrijving van de activiteit, een overzicht van de kosten en jouw gegevens naar VitamineA@aaenhunze.nl