Ondernemersbijeenkomsten voor de Koersnota Economie en Vrijetijdseconomie

Het gemeentebestuur van Aa en Hunze is momenteel bezig met het actualiseren van de koersnota economie en vrijetijdseconomie.

Een essentieel onderdeel hiervan is de afstemming met de ondernemers van de gemeente. Hiervoor zijn verschillende bijeenkomsten gepland waarin de gezamenlijke economische wensen en behoeften zullen worden besproken. Graag nodigen wij de ondernemers uit onze gemeente uit voor interactieve online bijeenkomsten op de volgende data:

 

Voor ondernemers in de Recreatie en Toerismesector Maandag 29 maart 2021 om 20.00 uur 
Voor ondernemers in de Veeteelt en Akkerbouw   Dinsdag 30 maart 2021  om 20.00 uur 
Voor ondernemers in de Zorg en Dienstverlening    Woensdag 31 maart 2021 om 20.00 uur 
Voor ondernemers in het MKB, detailhandel en de overige ondernemers Dinsdag 6 april 2021 om 20.00 uur 

 

Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u een aantal economische thema’s gepresenteerd waar u op interactieve wijze over mee kunt praten. Voorafgaand krijgen de aanwezigen een Teams-uitnodiging en extra informatie over de betreffende bijeenkomst toegezonden. 

U kunt uw aanwezigheid doorgeven door uiterlijk een dag voor de bijeenkomst een e-mail te sturen naar mbeute@aaenhunze.nl. Vermeld in deze e-mail bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn, de naam van uw onderneming en het mailadres van de aanwezige. Wanneer wij bij een geplande bijeenkomst te veel aanmeldingen ontvangen is er de mogelijkheid voor nog een extra bijeenkomst op 7 april 2021 om 20.00 uur. 

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld en draagt bij aan de economische koers van de gemeente. Als u nog praktische vragen heeft, kunt u bellen of mailen met Matthijs Beute, adviseur economische zaken (06 27 09 18 20 of mbeute@aaenhunze.nl).