College bie 't pad

Maandag 15 maart gaan burgemeester Anno Wietze Hiemstra en wethouder Bas Luinge graag in gesprek met inwoners die in deze corona tijd noodgedwongen thuis moeten werken.

Al enige jaren gaat het college van burgemeester en wethouders Bie ’t Pad. Letterlijk. Op de camping, aan de keukentafel, in de winkel, in de kantine…. Eens per maand in gesprek. Horen wat er speelt en leeft. Hoe is het met……? Hoe is het om…….? Op een andere manier in gesprek met inwoners. 
Door corona is letterlijk Bie ’t Pad helaas nu niet mogelijk. Maar als het niet fysiek kan, dan gaan we digitaal. 

Thuiswerken

Op maandagavond 15 maart van 19.30 tot 20.30 uur gaan burgemeester Anno Wietze Hiemstra en wethouder Bas Luinge graag in gesprek met een aantal inwoners die in deze corona tijd noodgedwongen thuis moeten werken. Alleen of soms ook samen met een partner. En dan zijn er perioden geweest dat ook eventuele kinderen thuisonderwijs moesten volgen. Huiskamers, keukens, zolderverdiepingen kregen er andere functies bij. 

Aanmelden

Herken jij je in bovenstaande, ben je inwoner van Aa en Hunze, werk je al geruime tijd noodgedwongen thuis en wil je daarover graag in gesprek met burgemeester Anno Wietze Hiemstra en wethouder Bas Luinge? Over wat betekent thuiswerken voor je? Hoe heb je huishouden, werk, onderwijs, ontspanning kunnen combineren? Wat heb je het meest gemist? Wat kunnen we leren van deze situatie? Stuur dan uiterlijk 7 maart een mailtje naar bestuurssecretariaat@aaenhunze.nl Graag lezen we in je mail je naam, woonplaats, beroep en gezinssamenstelling.

Waarom vragen we dat? Een digitale ontmoeting werkt anders dan een fysieke ontmoeting. We hebben gemerkt dat 12 deelnemers het maximum is voor een goed digitaal gesprek.  We nodigen daarom maximaal 10 inwoners uit. Op basis van woonplaats, beroep en gezinssamenstelling kunnen we een gemêleerd gezelschap samenstellen. 
Het gesprek vindt plaats via Teams. 

Uiterlijk donderdag 10 maart laten we weten wie digitaal aan kunnen schuiven bij burgemeester Anno Wietze Hiemstra en wethouder Bas Luinge.

  • Wat: College bie ’t Pad met burgemeester Anno Wietze Hiemstra en wethouder Bas Luinge.
  • Met wie: inwoner die van wege corona al geruime tijd noodgedwongen thuiswerken
  • Wanneer: maandagavond 15 maart
  • Waar: online via Teams
  • Aanmelden: bestuurssecretariaat@aaenhunze.nl