24/7 je pakket ophalen of afleveren? Nu op hubs Gieten en Rolde!

Bestel je geregeld iets online? Of ben je aanbieder van producten en weet je niet hoe je deze op dit moment kunt leveren aan klanten?

Dan biedt de pakketservice op de hubs in Gieten (P+R) en Rolde (carpool N33) uitkomst! Sinds kort staat er op deze hubs een pakketwand met in totaal 58 lockers in verschillende formaten. De pakketservice is 24/7 beschikbaar. Zo kun je als aanbieder op ieder moment van de dag producten leveren aan klanten. En als klant hoef je niet meer thuis te blijven om een pakket in ontvangst te nemen. Je laat het pakket in de kluis bezorgen en haalt hem op wanneer het jou uitkomt.  

Iedereen kan iets afleveren in een pakketkluis. Of je nu een boekhandel of fietsenwinkel hebt, of zelf iets verkoopt via Marktplaats. Je levert het contactloos af via de pakketkluis. Bijkomend voordeel: de kluizen staan op een hub. Een hub is een plek waar je kunt overstappen van het ene naar het andere vervoermiddel.

Wat kost het? 

Het huren van een kluis kost voor aanbieder € 0,70 per aflevering van een pakket. Voor ondernemers is er een speciaal aanbod. Ondernemers kunnen op verzoek gratis 100 pakketten afleveren. Dit aanbod moet je tijdens de lockdown besteden. Voor meer informatie kun je bellen met 'De Buren' via (088) 33 28 736 of op de website www.deburen.nl. Voor afnemers is het gebruik van de pakketkluizen geheel gratis.