Oproep Oranje Fonds Collecte 2019

Het Oranje Fonds steunt sociale projecten die mensen echt met elkaar verbinden. Afgelopen weekend waren veel mensen, ook in Aa en Hunze, actief voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL-Doet, een van de initiatieven van het Oranje Fonds. Daarnaast steunt het Oranje Fonds ook sociale projecten met geld, aandacht en advies.

Collecteren voor het Oranjefonds en eigen vereniging

Het Oranje Fonds nodigt alle stichtingen en verenigingen in Aa en Hunze uit om mee te doen met de Oranje Fonds Collecte 2019.  Van de opbrengst van de collecte mag 50% aan een eigen doelstelling worden besteed en de andere 50% wordt lokaal besteed aan andere sociale initiatieven. Nieuw dit jaar is dat je ook (uitsluitend) online kan collecteren. Een mooie kans om de opbrengst te vergroten.

Wees er op tijd bij, want er zijn nog maar 10 collectegebieden beschikbaar in Aa en Hunze voor de Oranje Fonds collecteweek die 11 t/m 15 juni gehouden wordt. Een collectegebied claimen kan via www.oranjefonds.nl/collecte. Dit kan zolang er gebieden beschikbaar zijn of uiterlijk tot 1 april.

Oranjefonds logo