JA! Geweldig! Vrijwilligers gezocht

Het maakt mij blij als ik mensen een gezellige middag kan bezorgen

Rolde en Nooitgedacht

Bij woonvoorzieningen in Rolde en Nooitgedacht worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Er zijn als vrijwilliger diverse werkzaamheden te doen zoals o.a.: ondersteunen bij zwem- of kegelactiviteit, meehelpen tijdens het ontbijt of fietsen op de duo-fiets. In overleg wordt gekeken welke werkzaamheden het beste bij je passen. Wil jij inwoners ook een gezellige dag bezorgen? Wordt dan vrijwilliger bij een van de woonvoorzieningen. Interesse? Je kunt met het VIP bellen of reageer via de VIP website.

Annen

Altijd al bij de radio willen werken als techneut, redactioneel medewerker of journalist? Dat kan bij Radio Aa en Hunze. Er zijn verschillende werkzaamheden te doen. In overleg wordt bekeken waar je belangstelling naar uit gaat en wat de mogelijkheden zijn.  Interesse? Je kunt met het VIP bellen of reageer via de VIP website.

Gieten, Rolde, Eext, Annen

Als vrijwilliger van ANWB automaatje vervoer je met je eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, fysiotherapeut, huisarts, familie, kaartclub of de kapper. Ben jij die vriendelijke, hulpvaardige chauffeur die inwoners uit eigen dorp/ Aa en Hunze wil vervoeren? Neem dan contact op met het VIP of reageer via de VIP! website 

Aa en Hunze

Vind je het leuk om met mensen te werken, beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed en ben je een paar uur per week beschikbaar om mensen te helpen die moeite hebben met lezen en schrijven, rekenen of de computer? Kom dan het taalhuis team versterken! Interesse? Je kunt met het VIP bellen of reageer via de VIP website.
Deze en andere vacatures kunt u vinden op vip.impulsaaenhunze.nl.
Hier kunt u ook het digitale boekje “vrijwilligers uit onze gemeente delen hun verhaal” bekijken en raak geïnspireerd door hun persoonlijke verhaal. 

Vrijwilligers Informatie Punt

Openingstijden di, wo 09.00 – 12.00 uur 
Brink 10, Gieten 
Tel: 0592-245917