Zomertijd bij het Drents Energieloket

Vanaf 21 juni start de zomer-editie van Haal de warmte in huis!

Deze winter stond het Drents Energieloket in het teken van ‘Haal de warmte in huis’. Nu de tijd van het jaar is aangebroken waarin dat juist niét is wat je wil, zet het loket de zonnebril op en start de zomer-editie! Vanaf 21 juni worden er huis, tuin en keukentips gedeeld om energie te besparen én worden de grote maatregelen besproken, zoals de aanschaf van zonnepanelen of het kiezen voor een groen dak. Ook liggen er zomerse win-acties en een uitdagende challenge in het verschiet…
 

Huis tuin en keukentips voor iedere dag

Energie besparen is in de zomer net zo belangrijk als in de winter. Want ook nu stookseizoen voorbij is zijn er talloze mogelijkheden om je energierekening enorm omlaag te krijgen. Daarom deelt het loket vanaf 21 juni elke week een gemakkelijke tip om thuis geld en energie te besparen via hun Instagrampagina.
 

Zomerse win-acties en een ijskoude challenge

Deze zomer wordt heel Drenthe uitgedaagd om mee te doen aan een ijskoude challenge. Wat deze challenge inhoudt blijft nog even geheim, maar voor de fanatieke Wim Hof aanhangers zal het een makkie worden. Daarnaast gaan we dit jaar in Drenthe een poging doen de langste waslijn te maken samen. Daarmee zijn zomerse prijzen te winnen! En heb je nog geen waslijn? Houd dan de Facebookpagina van het loket in de gaten om er eentje te bemachtigen!
 

Uurtje zon

Deze zomer worden er online vragenuurtjes georganiseerd voor iedereen die meer wil weten over zonnepanelen en zonneboilers. Hiervoor kun je je binnenkort opgeven via de website van het Drents Energieloket.
 

Er ligt €50,- voor je klaar

Wist je dat er voor iedere woningeigenaar in Drenthe een bedrag van €50,- klaar staat om, zonder addertjes onder het gras, uit te geven aan energie besparende producten? Deze winter werden er al door meer dan 12.000 Drenten flink wat gratis led-lampen, rollen radiatorfolie en slimme thermostaten aangeschaft. Maar ook in de zomer kun je gebruik maken van jouw persoonlijke code en je eigen deal samenstellen. Ben je jouw code kwijt? Vraag hem dan op via haaldewarmteinhuis.nl  

 

gezin_voor_woning