Gratis bankje op jouw favoriete plekje in Aa en Hunze

De gemeente Aa en Hunze heeft negen bankjes te verdelen in de ‘openbare ruimte’. Deze bankjes worden ons aangeboden door het Recreatieschap en verdienen en mooi plekje in de gemeente. Weet jij een plek waar zo’n bankje moet komen te staan? Stuur dan jouw idee in via communicatie@aaenhunze.nl of reageer onder onze Facebookpost.

Vermeld in jouw reactie waar het bankje volgens jou moet komen. Dit doe je door een (digitale) kaart mee te sturen met een markering en een foto van de locatie. Wil je ons nog meer overtuigen? Stuur dan een motivatie mee. Reageren op onze social media post of insturen van je idee via de mail kan tot en met 17 juni, daarna zal de jury zich beraden. In de week erna maakt de gemeente bekend waar de gratis bankjes worden geplaatst. 

Voorwaarden locatie

De plekken waar de bankjes komen te staan moeten voldoen aan een paar voorwaarden. Het bankje moet geplaatst worden aan een fiets- of wandelpad, op een veilige plek, op een locatie waar recreatief veel gebruik van wordt gemaakt én binnen de gemeentegrenzen van Aa en Hunze.

Project Recreatieschap

Het Recreatieschap heeft via de provincie een bijdrage gekregen voor het plaatsen van bankjes in de provincie Drenthe. Meer over dit project lees je op de website van het Recreatieschap: https://www.recreatieschapdrenthe.nl/projecten/bankjes-in-drenthe.