De Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Aa en Hunze zoekt nieuwe leden

Het is nu meer dan ooit van belang dat iedereen kan deelnemen aan de samenleving. Wil jij iets betekenen voor mensen in de gemeente Aa en Hunze die problemen hebben op het gebied van geld, zorg, werk en/of wonen en hierdoor niet goed kunnen deelnemen aan de samenleving? Dan is misschien de Adviesraad Sociaal Domein iets voor jou. Je kunt je kennis en kunde inzetten, je doet nieuwe contacten op en je bent maatschappelijk relevant bezig.

Ter versterking van onze Adviesraad zijn wij op zoek naar enthousiaste inwoners van de gemeente Aa en Hunze die een steentje willen bijdragen aan een betere lokale samenleving. Samen met andere leden van de Adviesraad geef je advies waar nodig en denk je mee over inwonersparticipatie waar de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, de Jeugdwet en de Participatiewet centraal staan. De volledige vacaturetekst is te lezen op de pagina van de Adviesraad.

Uitgebreide informatie over de Adviesraad staat op onze website van de gemeente Aa en Hunze bij “Adviesraad Sociaal Domein”. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Susan Boes (06-19957462) lid Adviesraad Sociaal Domein Aa en Hunze.