Uitgenodigd voor het Drents Panel? Doe mee en laat uw mening horen!

Duizenden willekeurig gekozen inwoners van de gemeente Aa en Hunze krijgen deze week een uitnodiging om mee te doen aan het Drents Panel, het online burgerpanel in de provincie Drenthe.

Heeft u een brief ontvangen? Meld u dan aan, want uw mening is belangrijk! Op deze manier wordt de stem van u als inwoner meegenomen in het verbeteren van provinciaal en gemeentelijk beleid. 
Het Drents panel bestaat uit inwoners van de provincie Drenthe die hun mening geven over actuele onderwerpen die spelen binnen de provincie, zoals zorg, leefbaarheid en de effecten van de coronapandemie in Drenthe. Deelnemers ontvangen meerdere keren per jaar een online vragenlijst. De privacy van panelleden is volledig gewaarborgd.

Deelnemers gezocht

Iedereen die een brief heeft ontvangen van het Drents panel is van harte uitgenodigd om lid te worden. Aanmelden kan via www.drentspanel.nl Als dank ontvangt u na inschrijving een digitale cadeaubon ter waarde van € 5,-, te besteden bij Drentse Schatten: (h)eerlijke producten van lokale ondernemers. 
Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel op de hoogte blijven van de resultaten? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Kijk op www.drentspanel.nl voor meer informatie.