Gemeentebelasting via MijnOverheid

Wilt u voortaan uw WOZ-beschikking en aanslag gemeentelijke belastingen digitaal ontvangen? Dat kan na 1 december 2017. Want dan is de gemeente Aa en Hunze aangesloten op MijnOverheid. Log in met uw DigiD op mijnOverheid en geef bij instellingen aan dat u post van de gemeente Aa en Hunze digitaal wilt ontvangen. U kunt op elk moment deze instelling weer veranderen.

Wat is de Berichtenbox van MijnOverheid?

Steeds meer overheidsorganisaties maken gebruik van MijnOverheid. Post van Kadaster, RDW, SVB, UWV en Belastingdienst kunt u nu al digitaal ontvangen. Handig, want u heeft alles overzichtelijk op één plek. Binnenkort staat uw WOZ-beschikking en belastingaanslag van de gemeente Aa en Hunze er ook bij. De komende tijd wil de gemeente Aa en Hunze ook voor andere post gebruik maken van MijnOverheid. Zodra dat gebeurt ontvangt u daarover bericht.

Wie kan de WOZ-beschikking en aanslag digitaal ontvangen?

Degene die de WOZ-beschikking en aanslag toegestuurd krijgt kan deze ook in de berichtenbox van MijnOverheid ontvangen.

Als u voor 20 januari 2018 aangeeft dat u post digitaal wilt ontvangen, dan wordt de WOZ-beschikking en aanslag 2018 per post én digitaal toegestuurd. Vanaf 2019 ontvangt u deze dan alleen digitaal.

Hoe weet ik of er een nieuw bericht is?

Als u uw e-mailadres opgeeft in MijnOverheid, ontvangt u elke keer een melding als u een nieuw bericht in MijnOverheid heeft ontvangen.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 14 0592.