Ieder kind kan meedoen met het Kindpakket

De scholen beginnen weer en daarmee ook het nieuwe sportseizoen. Ieder kind wil kunnen sporten of zijn verjaardag vieren. Soms is dit door te weinig geld niet mogelijk. Dan helpt het Kindpakket!

Heeft uw kind een fiets nodig om naar school te fietsen? Wil uw kind zwemdiploma’s halen of op judo? Of schuilt er een zangtalent in uw kind? Voor dit en meer kunt u een aanvraag bij het kindpakket doen. We vinden het namelijk belangrijk dat ieder kind mee kan doen. 
Het Kindpakket is er voor gezinnen waar niet zoveel geld is. Een ouder kan via één online formulier een aanvraag doen voor een bijdrage voor kleding, school(reisjes), verjaardagen, sport en cultuur. Zo kunnen kinderen zonder zorgen naar school, meedoen met activiteiten en extra genieten van hun vrije tijd.

Aanvragen

Het Kindpakket kunt u aanvragen via www.aaenhunze.nl/kindpakket. 

Het Kindpakket is een samenwerking van Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job, Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting Leergeld en de gemeente Aa en Hunze.

Maakt u zich zorgen over geld? 

Neem gerust contact op met het Samen Doen Team van Aa en Hunze. Zij kijken graag met u mee naar wat u nodig heeft. U bereikt het Samen Doen Team via telefoonnummer (0592) 26 34 68.