Voorverkoop zwemabonnement 2022

Gemeentelijke openluchtzwembaden De Borghoorns Annen en Zwanemeer Gieten

Nieuw! Abonnement en registratiesysteem

Vanaf dit zwemseizoen gaan we werken met een nieuw abonnement en registratiesysteem. Wat betekent dat? Een abonnement of een 10-badenkaart kan aangeschaft worden via onze websites van de zwembaden. Betalen gaat snel en simpel via Ideal. Na aanmelding krijgt de zwemmer een abonnementpas of een QR code, die bij de ingang van het zwembad contactloos gescand wordt.
Een pas hoeft dus maar één keer aangemaakt te worden en kan jaarlijks verlengd worden. Hiervoor ontvangt u jaarlijks een mail van ons.

Voorverkoop aan kassa

Ook bieden wij de mogelijkheid om aan de kassa van het zwembad een zwemabonnement aan te schaffen voor de voorverkoopprijs. In beide zwembaden is dit mogelijk op zaterdag 23 en zondag 24 april van 10.00 – 14.00 uur. Let op! Het is een persoonsgebonden abonnement, dat betekent dat iedereen persoonlijk langs moet komen bij het zwembad, omdat er een foto gemaakt wordt. 

In verband met de verwachte drukte is het niet de bedoeling om de online abonnementen af te halen op 23 en 24 april tussen 10.00 – 14.00uur. Dit kan op een ander moment tijdens de openingstijden van de zwembaden. 

Komt het weekend van 23 en 24 april niet goed uit? Geen zorgen, er zullen nog een aantal momenten komen om een abonnement te kopen aan de kassa. Dit zullen wij tijdig communiceren per mail, op onze website, sociale media en in de lokale krant de Schakel. 

Digitaal aanvragen

U kunt een abonnement digitaal aanvragen op www.zwembadgieten.nl en www.zwembadannen.nl 

Bestelde abonnementen

Het bestelde abonnement kunt u aan de kassa bij het zwembad ophalen tijdens de openingstijden van het zwembad. Let op! Niet tijdens het weekend van 23 en 24 april tussen 10.00 – 14.00uur. 

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op www.zwembadgieten.nl en www.zwembadannen.nl