Trouwambtenaar Roelie Vis-Bakker

Meer informatie over trouwambtenaar Roelie Vis-Bakker

Trouwambtenaar Roelie Vis-Bakker

Mijn naam is Roelie Vis en ik was altijd leidinggevende in het welzijnswerk en werkte met verschillende doelgroepen. Ik ben nu gepensioneerd en het is een luxe om te kiezen wat je leuk vindt. Voor Radio Aa en Hunze maak ik programma's over actualiteiten, cultuur, kunst en politiek in de studio. Ook rijden wij met de bus naar festivals en andere activiteiten om bezoekers en artiesten te interviewen.

Ik ben een buitenmens en hou van fietsen, wandelen, tennissen maar ook groepslessen bij de sportschool vind ik leuk. Vaak trokken wij met een tentje door Noorwegen en nu trekken we door de Staten van Amerika met onze zoon, die daar woont. En niet op de laatste plaats activiteiten ondernemen met onze kleindochters.

Wat kan ik voor jullie doen? De trouwdag moet vooral 'leuk' zijn. Jullie geven dan ook aan hoe dit er voor jullie uitziet. Ik ben een 'mensen-mens', geïnteresseerd in allerlei verschillende mensen. Ik luister graag naar ze. Het is natuurlijk een belangrijke dag in je leven. Voor de voorbereiding op de huwelijksvoltrekking kom ik bij jullie thuis. Sommigen weten al heel precies wat ze willen en met anderen zit ik uitvoerig te brainstormen. 

Ik trouw graag op bijzondere locaties. Ik heb al huwelijken voltrokken in de tuin, bij mensen in huis, in een kroeg, in een kerkje, elke locatie heeft zijn eigen charme.

En als het eenmaal zo ver is, dan doe ik mijn best om de huwelijksvoltrekking ontspannen te laten verlopen en iedereen erbij te betrekken. Mijn streven is dat jullie na afloop zeggen:”Dit is precies zoals we het hadden gewild”.

Contact

Neem contact met mij op via rvis@aaenhunze.nl