Bedrijventerrein Bloemakkers

Centraal in Noordoost-Nederland, op een plek met veel bedrijvigheid in het groen, vindt u bedrijventerrein Bloemakkers in Gieten.

Hier, op het kruispunt van de rijkswegen N33 en N34, is volop ruimte beschikbaar voor nieuw te vestigen bedrijven.

Centraal

Bloemakkers is het bedrijventerrein in Gieten, de plaats die centraal ligt tussen Assen en Veendam, Groningen en Emmen. De beschikbare kavels vormen een uitbreiding op het al bestaande bedrijventerrein. Wij zullen samen met u als ondernemer proberen maatwerk te leveren om een passende kavel te creëren waar u nu maar ook in de toekomst goed kunt ondernemen. Zo kunnen er kavels zijn in grootte van 1500m2 maar bijvoorbeeld ook van 5000m2 of zelfs groter. Er is een verkavelingstekening (pdf, 517 kB) beschikbaar. Deze is slechts richtinggevend. Bloemakkers biedt ruimte voor diverse typen bedrijven.

Bereikbaar

Het bedrijventerrein bevindt zich op een zeer strategische locatie. Het terrein ligt direct aan de N34 tussen Groningen en Emmen en naast de aansluiting met de N33 tussen Veendam en Assen. Door de verdubbeling van de N33 en daarmee een snelle verbinding tussen de snelwegen A28 en A7 is Bloemakkers een bedrijvenlocatie met potentie.

Groen

Door een groene zone tussen het bedrijventerrein en de N34 en beplanting aan de zuidoostelijke kant sluit het bedrijventerrein aan op de groene beleving van de omgeving. Op het bedrijventerrein zijn brede wegen met boombeplanting aanwezig. Het terrein past hierdoor goed in het landschap van de omliggende esdorpen.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met mevrouw Plat van de gemeente Aa en Hunze, via telefoonnummer 14 0592. Wij komen graag in gesprek met u om de mogelijkheden voor uw bedrijf op Bloemakkers nader te bekijken.

Ook kunt u informatie opvragen bij de heer Meertens van Mijn Makelaar Meertens, via telefoonnummer (0592) 26 48 54.