Kavels en nieuwbouw

Kavels in Nooitgedacht, Eext, Gasselte, Gasselternijveen en Gasteren.

Nooitgedacht bijzonder thuis in de natuurNooitgedacht

Aan de zuidzijde van het dorp Rolde ontwikkelt de gemeente Aa en Hunze de mooie nieuwe wijk Nooitgedacht. Het gebied beschikt over een prachtige natuur, wat het uitgangspunt is geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe wijk. Die natuurlijke kenmerken blijven dan ook zoveel mogelijk behouden.

Eext

In het uitbreidingsplan Eext Noord Oost zullen naast Vesselkampen 9, acht starterswoningen worden gerealiseerd. De gemeente verkoopt de kavels en de kavelkopers bouwen in Particulier Opdrachtgeverschap hun starterswoning, type 2 onder 1 kap.

Gasselte

In het dorp Gasselte heeft Brands Bouwontwikkeling BV een voormalige camping herontwikkeld tot woningbouw locatie. Het plan is gelegen grenzend aan het natuurgebied Het Drouwenerzand. U loopt vanuit uw tuin zo dit natuurgebied in. De kavels die Brands hier te koop aanbiedt zijn kavels voor vrijstaande woningen. De kavel grootte varieert vanaf 622 m². tot ca. 9400 m². 

Gasselternijveen

Dwarsplaatsen

In een kleinschalig uitbreidingsplan, met slechts 14 woningen, is nog 1 kavel beschikbaar met een oppervlakte van  588 m² voor de bouw van een vrijstaande woning: kavel 15: 588 m² voor € 97.960,80 inclusief BTW. Dit nieuwe plan in Gasselternijveen is ruim en vrij opgezet. Aan de rand van het uitbreidingsplan ligt een fraai natuurgebied met fietspaden, bos en een vijver. 

Dwarsplaatsen-Zuid

In het dorp Gasselternijveen heeft Brands Bouwontwikkeling BV 40 kavels gerealiseerd. Kavels voor vrijstaande woningen, kavels voor twee-onder-een-kap-woningen en kavels voor rijwoningen. De infrastructuur is gereed. Enkele kavels zijn reeds verkocht. De kavels zijn gelegen aan de rand van het dorp met een landelijk uitzicht, doch dicht bij de voorzieningen die het dorp Gasselternijveen te bieden heeft.