Tijdelijke verkeersmaatregelen

De actuele tijdelijke verkeersmaatregelen in de gemeente Aa en Hunze.

 • Tijdelijke verkeersmaatregel Gasselternijveenschemond 23 april (Voorjaarsmarkt)

  In verband met de Voorjaarsmarkt Gasselternijveenschemond wordt op zondag 23 april 2017 van 06.00 tot 18.00 uur de Noordzijde (gedeelte tussen de Tweede Dwarsdiep en de ir. Van Veelenweg) afgesloten voor al het verkeer. Voor de Tweede Dwarsdiep is voor beide zijden van de weg een parkeerverbod van kracht.

 • Tijdelijke verkeersmaatregel Gieten 27 april (Koningsdagviering)

  In verband met de Koningsdagviering worden op donderdag 27 april 2017 van 09.00 uur tot 17.00 uur de Brink (gedeelte vanaf nummer 21 tot en met de kruising met de Ambachtsstraat) en de parkeerplaats naast de Ponybar afgesloten voor al het verkeer.

 • Tijdelijke verkeersmaatregelen Annen 23 april (Brinkmarkt)

  In verband met de Brinkmarkt zijn op zondag 23 april 2017 van 07.00 uur tot 17.00 uur de volgende verkeersmaatregelen van kracht:

 • Rolder Paasmarkt 13 t/m 17 april

  De burgemeester van de gemeente Aa en Hunze maakt bekend dat er vergunning is verleend voor het organiseren van de Paasmarkt in Rolde. Vanwege de activiteiten gelden er enkele tijdelijke verkeersmaatregelen.

 • Verkeersstremming paddentrek

  In verband met de paddentrek wordt de weg naar Papenvoort in de Boswachterij Gieten-Borger tussen Hemelrijk en de vijfsprong nabij het Boomkroonpad afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Doorgaand verkeer tussen Papenvoort en Eexterhalte / Gasselte is niet mogelijk.