Samen wandelen in Gasselternijveen, Gieterveen en Gieten

Kom samen wandelen in Gieterveen, Gasselternijveen en/of Gieten. Er wordt ongeveer in een uur een rondje van vijf kilometer gelopen. Ook in de zomervakantie gaan de wandelgroepen door.

Gieterveen

Iedere maandag in de oneven weken kan er gewandeld worden in Gieterveen. Deelnemers zijn om 10.00 uur welkom bij dorpshuis Oes Hoes (Bonnerveen 7). Eerst volgende data zijn maandag 17 en 31 juli, 14 en 28 augustus. De eerste datum na de vakantie maandag 11 september.

Gasselternijveen

Elke eerste en derde dinsdag van de maand kan er gewandeld worden in Gasselternijveen. Deelnemers zijn om 10.00 uur welkom bij MFC de Spil in Gasselternijveen (Ceresstraat 4). Eerst volgende data zijn dinsdag  18 juli, 1 en 15 augustus. De eerste datum na de vakantie is dinsdag 5 september.

Gieten

Iedere maandag in de even weken kan er gewandeld worden in Gieten. Deelnemers zijn om 10.00 uur welkom bij Impuls (Schoolstraat 1). Eerst volgende data zijn maandag  24 juli, 7 en 21 augustus. De eerste datum na de vakantie is maandag 4 september.

Meer informatie

Na de wandelingen is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie. Deelname aan de wandeling is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sportcombi’s via sportcombi@aaenhunze.nl.