Nieuws december 2016

 • Hulp bij huishouden wordt voortgezet na faillissement van thuiszorgorganisatie

  Dinsdag 27 december is het faillissement uitgesproken van Senior Assist Care. Arlero Thuiszorg en Mens en Zorg zijn onderdeel van deze organisatie. Als u hulp bij het huishouden krijgt van deze organisaties, dan kan het faillissement mogelijk gevolgen hebben voor u.

 • ‘Gezond en fit’ Aa en Hunze

  De online uitgave van ‘Gezond en fit’ Aa en Hunze. De krant die begin december huis-aan-huis is verspreid.

 • Aa en Hunze feliciteert Eric van Oosterhout

  De gemeente Aa en Hunze heeft met trots kennis genomen van de aanbeveling tot benoeming van Eric van Oosterhout tot burgemeester van Emmen. De gemeente vindt het erg jammer dat de burgemeester Aa en Hunze gaat verlaten maar feliciteert Van Oosterhout van harte met zijn aanstaande benoeming.

 • College bij 't pad in Gasselte en Kostvlies

  Dinsdag 29 november was het college bij ’t pad in Gasselte en Kostvlies! Plaatselijk Belang Gasselte-Kostvlies nodigde dorpsgenoten en het college uit voor uitgebreide lunch in dorpshuis De Trefkoel.

 • Aa en Hunze versnelt duurzame ontwikkelingen

  De gemeente Aa en Hunze gaat in 2017 duurzame ontwikkelingen in de gemeente intensiveren en versnellen. Dit staat beschreven in de geactualiseerde Duurzaamheidsvisie. Wethouder Co Lambert: “Onze ambitie is een halvering van de CO² uitstoot in 2025 ten opzichte van 2010. Als we dit willen behalen moeten we meer doen dan de landelijke trends volgen.”