Nieuwe leden adviescommissie gezocht

Enthousiaste adviescommissie zoekt 2 enthousiaste ‘collega's’ om samen de ingezonden ideeën van inwoners van de gemeente Aa en Hunze te beoordelen.

Denk en beslis mee over plannen van inwoners!

Vind je het belangrijk dat inwoners zelf plannen maken voor een prettige leefomgeving? En dat ze er ook zelf mee aan de slag gaan? Wil je adviezen geven welk plan financiële steun van de gemeente moet krijgen? De adviezen van de commissie zijn van belang voor de subsidietoewijzing.

Ben jij die enthousiaste positief ingestelde inwoner van onze gemeente, die het net als de huidige commissie leuk vindt om te sparren en een goede discussie niet uit de weg gaat? Meld je dan aan!
De adviescommissie bestaat op dit moment uit 5 leden. We zijn op zoek naar 2 personen.

We zoeken hiervoor iemand:

  • die zich herkent in het uitgangspunt dat inwoners een grote bijdrage kunnen en moeten leveren aan een leefbare samenleving;
  • met een brede blik, die verder kan kijken dan het belang van het eigen dorp waarin men woont of de vereniging(en) waarvan men lid is,
  • die in staat is – samen met de andere leden van de adviescommissie - een goed en afgewogen oordeel te vormen over de aanvragen.

We hopen dat ook jongere inwoners het leuk vinden om mee te denken en mee te beslissen!

Aanmelden

Heb je interesse: wil je je aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Ria Rademaker via jullieidee@aaenhunze.nl of telefoonnummer 14 0592. Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 oktober 2017, via jullieidee@aaenhunze.nl.